alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : GATTI, I [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 C.J., Bermejo et al. Aplicación de diferentes metodologías en el mejoramiento de lenteja (Lens culinaris Medik). BAG, J. basic appl. genet., Dic 2021, vol.32, no.2, p.33-40. ISSN 1852-6233


   2 / 3
select
to print
 Guindón, M.F et al. Herramientas complementarias utilizadas en el programa de mejoramiento de arveja (Pisum sativum l.) de la Universidad Nacional de Rosario. BAG, J. basic appl. genet., Dic 2021, vol.32, no.2, p.25-31. ISSN 1852-6233


   3 / 3
select
to print
 Gatti, I et al. Mejoramiento de arveja (Pisum sativum L): avances del programa de mejoramiento genético de la Universidad Nacional de Rosario. BAG, J. basic appl. genet., Dic 2021, vol.32, no.2, p.15-23. ISSN 1852-6233


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information