alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MILDE, LAURA B [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Milde, Laura B et al. Premezcla de fecula de mandioca para pastas: Caracteristicas quimicas y vida util en anaquel. Rev. cienc. tecnol., Dic 2017, no.28, p.43-47. ISSN 1851-7587


   2 / 4
select
to print
 Milde, Laura B, Chigal, Paola S and Arguello del Valle, Beatriz Calidad de panes sin gluten: impacto del almacenamiento Congelado. Rev. cienc. tecnol., Dic 2016, no.26, p.40-46. ISSN 1851-7587


   3 / 4
select
to print
 Milde, Laura B, Cabral, Fernando A and Ramírez, Romina Efecto del almacenamiento congelado sobre panificado de fécula de mandioca: propiedades físicas, texturales y sensoriales. Rev. cienc. tecnol., Jun 2014, no.21, p.33-39. ISSN 1851-7587


   4 / 4
select
to print
 Ledesma, Estela S and Milde, Laura B Composición química de panes de fécula de mandioca suplementados con diferentes aditivos. Rev. cienc. tecnol., Dic 2010, no.14, p.43-48. ISSN 1851-7587


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information