SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.26 issue3Pulsed thermal lens technique for Cr(VI) traces detection in waterRotating waves in a infinite annular tube author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

  • Have no cited articlesCited by SciELO

Related links

  • Have no similar articlesSimilars in SciELO

Share


Anales (Asociación Física Argentina)

Print version ISSN 0327-358XOn-line version ISSN 1850-1168

Abstract

MANCILLA CANALES, M et al. Modelización fisicomatemática de la interacción entre micelas de caseína y enzimas bacterianas. An. AFA [online]. 2015, vol.26, n.3, pp.118-120. ISSN 0327-358X.

En este trabajo se realizó una modelización fisicomatemática del proceso de coagulación enzimática utilizando el sistema constituido por micelas de caseína bovina y un pool enzimático obtenido a partir de Bacillus sp. P7 aislado de Piaractus mesopotamicus. La modelización consistió en la realización de diseños factoriales completos considerando el efecto de la temperatura, del pH y de la relación enzima/sustrato sobre el tiempo de coagulación, la dimensión fractal y la velocidad inicial del proceso de coagulación.

Keywords : Modelización fisicomatemática; Micelas de caseína; Proteasa bacteriana.

        · abstract in English     · text in Spanish     · Spanish ( pdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License